ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent viva garden
telefon

0783271232

Despre noi Activitati Rezervare Tarife Oferte Galerie Teambuilding Feedback Contact
meniu viva garden

Activitati


Locatia noastra ofera o gama larga de activitati, pentru toate gusturile. Va invitam sa le explorati mai jos.

Plimbari in natura


Locatia se afla la liziera padurii Branesti, de unde puteti pleca intr-o aventura verde cu bicicleta sau la pas. Puteti strabate padurea in lung si in lat, fiecare dupa resursele proprii, cu posibilitatea de a ajunge la Vadul Anei sau Ganeasa, Manastirile Cernica si Pasarea. Pasii va pot purta prin padure sau de-a lungul salbei de lacuri formata de Raul Pasarea.

Rezerva acum

Pescuit


Locatia este situate la imbinarea dintre Balta 1 si Balta 2 formate de Raul Pasarea, oferind posibilitatea celor pasionati de pescuit sa petreaca cateva ore in natura practicand acest sport.

Rezerva acum
pescuit
plimbari cu caiacul

Plimbari cu caiacul


Viva Garden este inconjurata de salba de lacuri formata pe raul Pasarea marginita de padurea Branesti. Pe parcursul sederii Dumneavoastra la Viva Garden aveti posibilitatea de a face o plimbare pe lacuri cu caiacele puse de catre noi la dispozitie, sa admirati padurea, apusul de soare si pasarile salbatice.

Rezerva acum

Piscina

Una dintre marile atractii pentru mic si mare este piscina in care te poti juca sau inota, te poti racori in zilele toride de vara, locul in care iti poti savura in liniste cocktail-ul la apus de soare.  Piscina supraterana are dimensiuni generoase ( 5m x 10m si adancime 1,35 m.), astfel incat sa-ti satisfaca dorintele.

Rezerva acum
piscina

Sport in aer liber


Viva Garden dispune de o curte de 4000 m2, cu o peluza de gazon de 300 m2, care va ofera conditiile ideale pentru practicarea unor activitati sportive in aer liber: badminton, tenis de masa, minigolf, sarituri la trambulina, etc. Una dintre marile atractii pentru mic si mare este piscina in care te poti juca sau innota, te poti racori in zilele toride de vara, locul in care iti poti savura in liniste cocktail-ul la apus de soare. Piscina supraterana are dimensiuni generoase ( 5m x 10m si adancime 1,35 m.), astfel inacat sa-ti satisfaca dorintele.

Rezerva acum
cultura de lavanda

Cultura de lavanda


Povestea lanului de lavanda a inceput in anul 2014, cand am incercat sa inlocuim plantatia de lucerna existenta, deoarece ne-am dat seama ca aveam conditiile ideale (sol,inclinare teren, expunere la soare) pentru cultura de lavanda.

Plantatia noastra este o plantatie bio, incarcam pe cat posibil sa cream un ecosistem viabil. Pentru un moment va puteti imagina ca va aflati in Provence, inconjurati de lanul de lavanda. Proprietatile relaxante ale covorului mov va vor oferi clipe de neuitat pe perioada sederii Dv. La Viva Garden!

Rezerva acum

Pictura in aer liber


Pasionatii de arta isi pot explora creativitatea pictand si desenand in gradina la umbra unui castan sau pe sub pomii fructiferi inconjurati de mireasma lavandei.

Rezerva acum

Gatit in aer liber


La Viva Garden va puteti exersa talentul de bucatar. Puteti gati tot ceea ce aduceti. Va punem la dispozitie frigidere, gratar pe carbuni si gaz, ceaun, cuptor pe lemne, aragaz si toate ustensilele necesare.

Rezerva acum
ceaun
gradina viva garden
meniu viva garden navigare Navigheaza la adresa

Copyright S.C. Supertag S.R.L @ 2021

A custom web work by:

atelier custom web DUMS