ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent viva garden
telefon

0783271232

Despre noi Activitati Rezervare Tarife Oferte Galerie Teambuilding Feedback Contact
meniu viva garden

Povestea noastra


Povestea lanului de lavanda a inceput in anul 2014, cand am incercat sa inlocuim plantatia de lucerna existenta, deoarece ne-am dat seama ca aveam conditiile ideale (sol,inclinare teren, expunere la soare) pentru cultura de lavanda. Deoarece experienta noastra in horticultura era minima, pasiunea pentru flori si curiozitatea ne-au facut sa pornim in aceasta noua aventura. In prima etapa am plantat 2000 de tufe, pe care le-am ingrijit cu mult drag si care ne-au surprins cu rodnicia lor, lucru care ne-a incurajat si, in urmatorul an, am continuat extinderea plantatiei cu inca 1500 de plante.

cultura de lavanda

Lanul de lavanda

Plantatia noastra este o plantatie bio, incarcam pe cat posibil sa cream un ecosistem viabil. Pentru un moment va puteti imagina ca va aflati in Provence, inconjurati de lanul de lavanda. Proprietatile relaxante ale covorului mov va vor oferi clipe de neuitat pe perioada sederii Dv. La Viva Garden!

Activitati in lanul de lavanda

In perioada infloririi puteti beneficia de o sedinta foto, puteti participa activ la culesul lavandei sau la atelierul de fabricare a uleiului.

cultura de lavanda
ateliere de fabricat ulei de lavanda

De asemenea puteti achizitiona ulei de lavanda, care are propritati relaxante, dar si terapeutice, cum ar fi atenuarea durerile articulare si a inflamatiilor, precum si alte produse cum ar fi saculetii cu flori sau apa de lavanda.

Piscina

Una dintre marile atractii pentru mic si mare este piscina in care te poti juca sau inota, te poti racori in zilele toride de vara, locul in care iti poti savura in liniste cocktail-ul la apus de soare.  Piscina supraterana are dimensiuni generoase ( 5m x 10m si adancime 1,35 m.), astfel incat sa-ti satisfaca dorintele.

Rezerva acum
piscina

Va asteptam pe la noi!

Navigare la adresa spre gradina
gradina viva garden
meniu viva garden navigare Navigheaza la adresa

Copyright S.C. Supertag S.R.L @ 2021

A custom web work by:

atelier custom web DUMS